Dream big

and accomplish great things

Quality recruitment

 

Our motto is our mission

Crossfield is een specialist in het rekruteren van operationele- en managementprofielen binnen Sales en Marketing. Een kwalitatieve ondersteuning en een gerichte dienstverlening staan bij onze aanpak centraal, gesteund op een transparante communicatie, langetermijnrelaties, kennis en ervaring. We streven daarbij naar een sterk partnerschap met zowel cliënten als kandidaten.

Dave Castelain, Managing partner

Aanpak

Hoe helpen we u verder

Werving & selectie

Selection & screening - No Cure No Pay

Voor een perfecte search putten we uit onze eigen uitgebreide Crossfield database en ons gespecialiseerd netwerk, geruggensteund door advertenties op onze eigen webpagina’s en op diverse jobsites. Voor de selectie nodigen onze consultants de geselecteerde kandidaten uit, screenen ze hen op basis van persoonlijke én technische competenties en voeren ze een referentiecheck uit.

Direct search & selection

Selection & screening - Startup fee & Exclusivity

Voor een dedicated search investeren we actief in direct search/headhunting en putten we uit onze eigen Crossfield database en ons gespecialiseerd netwerk, geruggensteund door advertenties en contacten via sociale media. Voor de selectie nodigen onze gespecialiseerde consultants de geselecteerde kandidaten uit, screenen ze hen op basis van persoonlijke én technische competenties en voeren ze een referentiecheck uit.